Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participa en les V Jornadas Estatales de Custodia del Territorio • Cosmocaixa, Barcelona 5 i 6 de novembre

Dimecres 1 Octubre 2014 - 14:38

Les "V Jornadas Estatales de Custodia del Territorio - 10 años compartiendo aprendizajes y experiencias: Retos y perspectivas de futuro"  tindran lloc el 5 i 6 de novembre al CosmoCaixa de Barcelona.

 
Les V Jornadas Estatales de Custodia del Territorio són un espai per intercanviar, debatre i proposar innovacions i millores per a l'aplicació de la custòdia del territori com a una eina per a la conservació de la biodiversitat, la gestió de la natura i del paisatge i del patrimoni cultural.
 
Aquesta edició de les jornades, quatre anys després de l'última edició i 10 de la primera, ofereix un escenari únic de sinergia i col·laboració per a l'avanç de la custòdia del territori a Espanya i de participació dels agents implicats. Comptarà amb tallers, ponències, comunicacions i espais de diàleg. El primer dia, el 5 de novembre, serà un dia de tallers i de compartir visions de futur, que es complementarà amb les comunicacions orals del dia 6.
 
Per a més informació, programa i inscripció podeu consultar aquest enllaç: www.frect.org/las-vjornadas  o dirigir-vos a jornadas@frect.org. El preu de la inscripció és de 20€ per aquelles persones que assisteixin també al Congrés i 40€ per aquelles que només assisteixin a les V Jornadas Estatales de Custodia del Territorio. El termini de presentació de comunicacions i d'inscripció anticipada ja ha finalitzat, durant el qual s'han rebut 15 comunicacions.

 
En aquesta edició de las Jornadas hi col·labora l’Obra Social La Caixa a través del projecte Tejiendo Redes, i compta amb el suport de la Fundación Biodiversidad i el Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya. A més, aquestes jornades s'emmarquen en el I Congrés Europeu sobre custòdia del territori: Land: Quality of Life organitzat pel projecte LandLife (LIFE 10 INF/ES/540) facilitant l'intercanvi de bones pràctiques i experiències amb organitzacions d'altres països europeus, enriquint el debat i aprenent de processos diferents a l'estatal.


 
Us hi esperem! 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies