Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Darrers dies per registrar-se al I Congrés Europeu de Custòdia del Territori!

Dijous 2 Octubre 2014 - 16:21

Només queda un mes per a la celebració del I Congrés Europeu de Custòdia! L’aforament és limitat! Registra’t ara!
 
La xct, en el marc del projecte LandLife (LIFE+ 10 INF/ES/540), organitza el Primer Congrés europeu sobre custòdia del territori, Land: Quality of Life, que tindrà lloc al Cosmocaixa del 05 al 08 de Novembre del 2014.

 
El Congrés té com a missió facilitar el diàleg i el treball necessari per avançar en l’assoliment de l’objectiu de trobar un equilibri entre el valor de les diferents activitats humanes i la necessitat de preservar el medi natural, mostrant com les persones propietàries i usuàries, organitzacions públiques i privades, i la societat civil en general, juga un paper decisiu en la conservació de la natura i la biodiversitat.

Durant el Congrés s'elaborarà i es firmarà la  Declaració de Barcelona sobre custòdia del territori amb la que es pretén contribuir a impulsar la custòdia a nivell regional i europeu.

El Congrés comptarà amb l’organització de més de 10 tallers simultànis, taules rodones, presentació de comunicacions curtes, una exposició permanent de pòsters així com altres activitats tècniques i socials com una mostra de vídeos i de productes del mercat de custòdia i la realització de varies visites de camp.

Pots consultar el programa detallat aquí.

Registra’t aquí

Les entitats i persones membres de la xct compten amb importants descomptes.
per a més informació sobre el Congrés LandLife visita http://www.landstewardship.eu/congress
o contacta amb Pilar Rodríguez prodriguez@custodiaterritori.org
 
Comentaris
 1. Alba Segalàs Solé ( 02/10/2014 07:07:42 )
  Buenas tardes Pilar,

  Acabo de formalizar mi registro para asisitir al congreso desde el el día 5 al 7 de noviembre. Después he visto la opción de inscribirse como voluntario para la organización del congreso. Yo no tendría ningún inconveniente en ayudar como voluntaria aunque me gustaría saber que si el estar como voluntario es compatible con asistir a los talleres, conferencias etc.
  Estaré a la espera de su respuesta.

  Un Saludo.

  Alba Segalàs
 2. Alba Segalàs Solé ( 02/10/2014 07:07:42 )
  Buenas tardes Pilar,

  Acabo de formalizar mi registro para asisitir al congreso desde el el día 5 al 7 de noviembre. Después he visto la opción de inscribirse como voluntario para la organización del congreso. Yo no tendría ningún inconveniente en ayudar como voluntaria aunque me gustaría saber que si el estar como voluntario es compatible con asistir a los talleres, conferencias etc.
  Estaré a la espera de su respuesta.

  Un Saludo.

  Alba Segalàs
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies