Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La xct i el FRECT signen un conveni de col•laboració per a l’impuls de la custòdia del territori a l’Estat espanyol

Dijous 13 Novembre 2014 - 11:18

Ambdues entitats sumen esforços i coneixements per a capacitar les diferents xarxes autonòmiques de custòdia del territori.
 
Des del mes de juny d’enguany, la xct està treballant Signatura del conveni en el projecte Tejiendo Redes, fortalenciendo la custodia del territorio en España, gràcies a la col·laboració de l’Obra Social La Caixa. Al seu torn, el Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT) acaba d’iniciar un projecte gràcies al suport de la Fundación Biodiversidad per a la capacitació de les xarxes de custòdia del territorio.
 
Donat que ambdós projectes es complementen i persegueixen finalitats semblants, les dues organitzacions han decidit sumar esforços i coneixements per a capacitar les diferents xarxes autonòmiques de custòdia del territori. Aquesta col·laboració resulta en oferir formació presencial d’un dia de durada en 6 comunitats autònomes diferents sobre custòdia del territori i mostrar exemples pràctics de casos innovadors.
 
A més, la xct, en el marc d’aquest conveni i gràcies a la col·laboració de l’Obra Social La Caixa, també oferirà assessorament en matèria d’incidència política per a les diferents xarxes que participin en aquest projecte, i organitzarà una visita a Catalunya per als tècnics de les entitats i responsables polítics i tècnics de les diferents administracions implicades a l'abril de l'any que ve.
 
En aquesta secció del web de la xct dedicada al projecte Tejiendo Redes podeu anar seguint tota l’actualitat d’aquest projecte.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies