Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Voleu rebre assessorament personalitzat i aprendre a utilitzar una base de dades online per gestionar els vostres acords de custòdia?

Divendres 13 Febrer 2015 - 16:44

Sigueu una de les 20 entitats participants!
En el marc del projecte finançat per Fundación Biodiversidad Millorant la qualitat de la custòdia del territori, en els propers 3 mesos realitzarem visites personalitzades a diferents entitats de custòdia, amb els objectius de:
- Conèixer d’aprop la realitat de les entitats de custòdia del territori i els seus projectes
- Presentar els recursos que ofereix el manual de Bones pràctiques per a entitats de custòdia de forma personalitzada
- Assessorar en l’ús de la nova Base de dades online per a la gestió dels acords de custòdia

Les visites tindran un matí de durada (inclou el dinar), i es dividiran en 3 parts:

La primera part serà una entrevista semi-estructurada per establir una petita diagnosis de la situació actual de l’entitat i les seves necessitats més urgents. Parlarem de pressupostos, gestió econòmica, tresoreria, equip humà, gestió dels projectes de custòdia, etc... Al final obtindrem un document de síntesis per a l’entitat, i una diagnosis del col·lectiu d’entitats de custòdia.

Durant la segona part ens centrarem en aquells aspectes on l’entitat té més dificultats, i com els recursos de la xct us poden ajudar, tant materials com humans. En concret, ens centrarem en el manual de Bones pràctiques, que també ens servirà per començar un debat sobre les oportunitats que ofereix al mateix temps que ens adonem de com ja forma part del dia a dia de les nostres entitats i ens pot ajudar.

La tercera part serà totalment pràctica, ja que utilitzarem la nova Base de dades online per a la gestió dels acords de custòdia, que permetrà tenir ordenada tota la informació relacionada amb els acords, i facilitarà molt la tasca de la recollida de dades del seguiment i l’avaluació dels acords. A més, inclou els indicadors d’impacte i efectivitat de la custòdia, i per tant es poden  generar informes propis per a cada acord. Així doncs, us ensenyarem el seu funcionament a partir d’un acord de custòdia de l’entitat, veureu que és molt intuïtiva!

Per fer-ho tenim un petit finançament de 200€ per entitat per fer aquestes visites (inclou el dinar).  A més, les entitats participants rebran:

- Assessorament personalitzat global, més enllà de la visita
- La personalització d’eines i recursos que ofereix la xct
- Una diagnosis breu del seu estat, amb recomanacions per millorar-lo
- Entendre i participar del debat sobre les oportunitats de l’aplicació de criteris de bones pràctiques
- Una sessió personal per utilitzar la Base de dades online de gestió d’acords de custòdia 

Si voleu participar, responeu-nos abans del 20 de març a mmaso@custodiaterritori.org . En cas de dubtes, poseu-vos en contacte igualment amb Montse Masó a través del correu electrònic o el telèfon 93 886 61 35
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies