Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: International Land Conservation Network

Dijous 10 Setembre 2015 - 13:57

Aquesta Xarxa internacional vol connectar organitzacionsprivades i persones per accelerar la protecció dels recursos naturals i enfortir la gestió de terres.
 


La missió de la International Land Conservation Network és connectar a les organitzacions i persones de tot el món que estan accelerant l'acció del sector privat que treballa per protegir i custodiar la terra i els recursos aquàtics. La xarxa creu que la creació de capacitat i l'apoderament de la conservació voluntària de terres privades enfortirà el moviment mundial per a la conservació de la terra i donarà lloc a una protecció dels recursos més duradera i eficaç.

A la seva web (www.landconservationnetwork.org) hi trobareu un agenda amb activitats destacades sobre la temàtica de la xarxa, informació de qui en forma part i un apartat molt complert amb recursos disponibles (documents i webs). A més, també us podeu subscriure al seu butlletí, a través del següent link: www.landconservationnetwork.org/get-involved

La International Land Conservation Network és un projecte impulsat pel Lincoln Institute of Land Policy. 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies