Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

S'han publicat els acords de custòdia del projecte LIFE+ per la conservació del Gall Fer

Dijous 8 Octubre 2015 - 16:15

El projecte LIFE+ 09 NAT/ES/513 “Programa de acciones urgentes para la conservación del urogallo (Tetrao urogallus cantabricus) y su hábitat en la Cordillera Cantábrica” inclou un programa de custòdia del territori en Reserves de la Biosfera que s'han recollit en el document (pdf) que ja podeu consultar.
En el següent document pdf podeu veure resumits els diferents acords de custòdia que s'han dut a terme en el marc del projecte LIFE+ 09 NAT/ES/513 “Programa de acciones urgentes para la conservación del urogallo (Tetrao urogallus cantabricus) y su hábitat en la Cordillera Cantábrica”. Per a cadascun dels acords es mostra la seva localització, objectius, eines utilitzades, agents implicats i els resultats obtinguts.

Més, sobre...: life , gallfer , conaervacio
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies