Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEO del mes: Tejiendo Redes para la Custodia del Territorio

Dijous 8 Octubre 2015 - 16:53

El programa "Tejiendo Redes para la Custodia del Territorio en España" és un projecte que estàn duent a terme conjuntament la XCT i l'Obra Social "la Caixa". Dins el projecte s'ha editat un vídeo divulgatiu que podeu veure a l'enllaç que us proporcionem.
L'öscar Rivas (FRECT), en Guillem Mas (Paisatges Vius), en Marc Ordeix (CERM Museu del Ter), en Xavier Soler (Tècnic de medi ambient de l'Ajuntament de l'Ametlla de Mar), la Beatriu Tenas (propietaria de la fina Els Plaus), Joan Colom (Propietari de la finca El Coll), Joan Budó (director del Centre de Reproducció de Tortugues de l'Albera) i en Gerard Costa (Anigami, empresa de turisme actiu), expliquen els trets principals de la custòdia del territori i les experiències d'alguns d'ells. Constitueix una eina fantàstica per a la difusió. Feu-lo córrer!

Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies