Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La xct participa en l'organització dels workshops “Natura2000 Monitoring: integrating conservation management and monitoring”, organitzats per Eurosite

Dilluns 26 Octubre 2015 - 13:16

Del 19 al 21 d'octubre, es va realitzar a Barcelona uns workshops entorn els espais Natura2000 i la seva gestió i seguiment, anomenat "Natura2000 Monitoring: integrating conservation management and monitoring" i organitzats per Eurosite amb el suport de la xct.
 
Com a part de "Natura2000 Biogeographical Process", una iniciativa de la Comissió Europea, Eurosite va organitzar amb la col·laboració de la xct, uns workshops de tres dies de durada amb la temàtica: "Natura 2000 Monitoring: integrating conservation management and monitoring".

Les conferències i tallers van tenir lloc a Barcelona i hi van assistir un total de 58 persones de diferents entitats de conservació de la natura de tot Europa.

El dilluns dia 19 la temàtica de la jornada va ser: "the roles of new technologies in informing site management, species monitoring projects and habitat monitoring projects"; el següent dia es va tractar "Species and Habitat monitoring" i el tercer dia els assistents van anar amb autocar fins a Manlleu, al Museu del Ter, on van seguir amb els tallers en aquest cas entorn les experiències de cadascun dels participants en els seus països.

Tot seguit, van fer una visita de camp al riu Ter on la Núria Sellarès i en Marc Ordeix els van explicar el projecte de custòdia que està duent a terme el CERM a la Illa del Sorral. Els assistents van poder observar els invertebrats presents al riu Ter, avaluar la qualitat de les seves aigües mitjançant bioindicadors i veure com el CERM realitza pesca elèctrica per fer un recompte de les espècies de peixos que habiten a l'ecosistema.

Podeu llegir una crònica de la jornada més extensa a la web del projecte LandLife.
Més, sobre...: eurosite , workshop , natura2000
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies