Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La custòdia del territori a Navarra i La Rioja

Dilluns 9 Novembre 2015 - 16:11


El proper 19 de novembre es realitza un seminari-taller a Navarra sobre la Cstòdia del Territori com a eina de participació social, de conservació de la natura i de desenvolupament rural, i més endavant, el 23 de novembre, es realitzarà un segon seminari-taller a La Rioja amb la mateixa temàtica.
 

Ambdues jornades tenen l'objectiu de difondre la custòdia del territori i constitueixen iniciatives interessants donada la reduïda presència d'inicitives de custòdia a nivell espanyol.

Les jornades, que tenen el mateix format, s'iniciaràn amb una sessió introductòria sobre "què és la custòdia, per què serveix i com utilitzar-la". En ambdós casos, la ponència anirà a càrrec de l'Amaya Sànchez, Consultora i Coordinadora de la Plataforma Estatal de Custodia del Territorio de la Fundación Biodiversidad entre 2007 i 2014.

Tot seguit, el programa preveu que s'exposin experiències de custòdia de zones properes a Navarra i La Rioja, com son el País Basc (Fundación Lurgaia) i Aragó (SEO BirdLife Aragón), i a la mateixa comunitat de Navarra.

Finalment, es realitzarà un manifest conjunt per a l'impuls de la custòdia del territori a les dues comunitats autònomes.

Podeu descarregar el programa de la jornada a Navarra i el programa de la jornada a La Rioja.
 
Més, sobre...: navarra , rioja , seminari , taller
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies