Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La Xarxa Europea de Conservació del Territori (ELCN) com a llegat del programa LIFE+

Dimecres 2 Desembre 2015 - 15:40

El programa LIFE+ va publicar el 26 de novembre una notícia a la seva pàgina web on es parla del projecte LandLife i la seva participació al ILCN Congress a Berlín el passat 19-21 d’octubre de 2015.
L’article fa referència a la presència del projecte al Congrés i a la proposta de creació d’una Xarxa Europea de Conservació del Territori (ELCN), la qual esmenten com a titular i nombrant-la com el llegat del projecte LIFE+.

Segons l’article, la presència del projecte LandLife a Berlín va constituir un pas endavant per la custòdia i per la xarxa europea, i donar a conèixer la visió dels representants del projecte que, de cara al 2020, la custòdia del territori esdevindrà un concepte àmpliament acceptat com a eina de gestió del territori en tots els tipus de paisatges d’Europa per tal d’ajudar a preservar el patrimoni natural i els recursos del continent.

Des de la XCT pensem que es tracta d’un article molt interessant i estratègic de cara a potenciar la Xarxa Europea partint del lideratge que s’ha donat al projecte LandLife en aquest sentit.
Us facilitem el link a la notícia, que pensem que no us deixarà indiferents:
http://ec.europa.eu/environment/life/news/newsarchive2015/november/index.htm#landlife

Endavant amb la custòdia a Europa!
Més, sobre...: life , landlife , ELCN
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies