Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Segon programa "Pensar en verd" a la SERGirona

Dijous 3 Desembre 2015 - 11:48

El segon programa de la SERGirona "Pensar en verd", que consta amb la col·laboració d' en Marc Vilhaur i altres entitats de custòdia, va tractar el passat dijous 19 de novembre sobre l'actual model energètic i les energies renovables.
Són molts els que critiquen la manera com el govern ha regulat l'autoconsum energètic. En aquesta segona entrega del 'Pensar en Verd', en Marc Vilahur ens explica les petites trampes que amaga el decret per, a la pràctica, posar traves a l'autoconsum.

L' Eduard Furró, del GOB Menorca, ens explicarà que un altre model és possible i que si Catalunya és capaç de gastar-se en el desenvolupament de les renovables el que ara destina a comprar combustibles fòssils, en 35 anys podria haver enllestit completament el canvi cap a un model més net.

També us convidem a visitar la planta de biogàs que hi ha instal·lada a la granja Mas Bes de Salitja.

Si us el veu perdre, podeu escoltar el podcast del programa aquí:
http://cadenaser.com/emisora/2015/11/20/radio_girona/1448003031_772998.html
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies