Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Obert el període per declarar les donacions a entitats ambientals i de custòdia del territori rebudes durant el 2015 i deduïbles de l'IRPF

Dimarts 12 Gener 2016 - 12:25

Com cada any per aquestes dates, l'Agència Tributària de Catalunya (ATC) ha fet difusió d’una carta dirigida a entitats ambientals que a la Xarxa de custòdia del Territori hem rebut i us exposem.
 
El contingut de la carta implica a totes aquelles entitats que estiguin inscrites en el cens d’entitats ambientals vinculades a l’ecologia i a la protecció i millora del medi ambient del Departament de Territori i Sostenibilitat, i que a més hagin rebut donacions de persones físiques al seu favor durant l’exercici 2015.

El període per informar a l’Agència tributària a través del Model 993 de les donacions rebudes durant el 2015 va de l’1 al 20 de gener de 2016 i consisteix en una relació de les persones físiques que han efectuat donatius durant el 2015, amb la indicació de les quantitats donades per cadascuna d’aquestes persones i NIF  de les mateixes. Cal ressaltar la importància de respectar el format Excel i les indicacions que figuren en el model corresponent durant el procés d’introducció de les dades de la vostra entitat.

Trobareu els formularis a:
http://etributs.gencat.cat/ca/programes_d_ajuda_models_i_formularis/formularis/deduccions_autonomiques
o si voleu, podeu descarregar el següent excel: model993_2015

Per a conèixer el procediment i les especificacions tècniques, la carta deriva al portal www.e-tributs.cat i facilita una adreça de correu electrònic: model993@atc.cat.

Per l’imminent termini, us informem a totes aquelles associacions i fundacions membres registrades en el cens d’entitats ambientals, per tal que faciliteu a l'ATC la documentació necessària per a que els vostres donants es puguin deduir les quantitats pertinents en la seva declaració de l’exercici 2015.

Salutacions i Bon any nou!
 
Més, sobre...: agencia tributària , irpf , donacions
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies