Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

VIDEO del mes: "Jo sóc donant ambiental"

Dimarts 9 Febrer 2016 - 15:46

L'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya ha presentat avui, 9 de febrer, la campanya "Jo sóc donant ambiental".
Amb l’objectiu de donar a conèixer la tasca de les entitats ambientals i incentivar les donacions, l’Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (O3SAC) amb el suport de la Generalitat de Catalunya ha posat en marxa aquesta campanya. A continuació podeu veure el video promocional de la campanya, que podeu mencionar a les xarxes socials amb l'etiqueta #josócdonantambiental

A la web www.donantambiental.cat s'indica a les persones que vulguin fer-se donants com poden col·laborar: fent-se voluntari d'una entitat ambiental, fent-se socis o bé fent un donatiu a un projecte concret.
 

 
Més, sobre...: o3sac , donant ambiental , donatius
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies