Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Segueix en curs la tramitació del Llibre 6è del codi civil

Dijous 5 Maig 2016 - 10:22

El Llibre incorpora, entre d'altres, la regulació del contracte de custòdia del territori.
El Parlament de Catalunya va acceptar el passat 20 d'abril inciar el tràmit del projecte de llei del Llibre 6è del Codi Civil de Catalunya. El llibre regula els contractes de compraventa i permuta, el de cessió o aprofitament urbanístic a canvi de construccions futures i els contractes de conreu. També incorpora la regulació detallada dels contractes de custòdia del territori, d'integració ramadera, d'aliments i del sistema de pensió vitalícia.

Si voleu saber més informació sobre com afecta aquesta regulació als contractes de custòdia del territori us recomanem que llegiu l'article El contracte de custòdia del territori al Codi civil de Catalunya publicat per l'Hernan Collado a Entre Iguals. També us recomanem que feu una llegida a l'infografia que trobareu a continuació.

Esperem que els tràmits arribin a bon port!Infografia > Web de la Generalitat de Catalunya
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies