Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Beques per la III Edició del Postgrau en Dinamització Local Agroecològica (UAB)

Dijous 6 Octubre 2016 - 10:57

  

esprés de l'èxit de participació i valoració de la II Edició del Postgrau en Dinamització Local Agroecològica (DLA), ja s’està treballant en la III Edició, que repetirà el format semipresencial i tindrà lloc entre gener i juny del 2017 (més informació a baix).

Com en l'edició anterior, pel curs 2016 - 2017 tenim previst tornar a comptar amb beques que s'atorgaran a persones amb perfil tècnic que treballin en els àmbits agroalimentari i/o del desenvolupament local en administracions públiques i ens locals de la Província de Barcelona.

Si esteu interessats en ser becats per cursar la III Edició del postgrau poseu-vos si us plau en contacte amb en Pep Espluga, director del postgrau: joseplluis.espluga@uab.cat

El postgrau respon a un enfocament transdisciplinar que articula les ciències socials i naturals; combina els continguts teòrics amb els metodològics, la docència on-line amb sessions presencials, i la visita a iniciatives de DLAe de referència. Les sessions presencials es concentraran en tres caps de setmana; el primer tindrà lloc a l'inici del curs, el segon a mitjans i el tercer al final.

Aquesta formació està orientada a persones de l'Estat Espanyol que treballen en els àmbits agroalimentari i del desenvolupament local des d'administracions públiques, organitzacions de la societat civil o empreses, així com a estudiants i investigadors. L'idioma vehicular de la formació és el castellà.

El curs es desenvoluparà entre gener i juny de 2017, i està organitzat per l'Institut de Govern i Polítiques Públiques (IGOP) i l'Institut de Ciència i Tecnologia Ambiental (ICTA) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB).

Per a més informació sobre el Postgrau visiteu la següent web:
http://www.uab.cat/web/postgrau/diplomatura-de-postgrau-en-dinamitzacio-local-agroecologica/informacio-general-1203328491238.html/param1-3258_ca/param2-2009/


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies