Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Es busquen nous projectes de les entitats ambientals per a la campanya "Jo sóc donant ambiental"

Dijous 2 Març 2017 - 13:19

ES vol donar continuïtat a la campanya i donar-li impuls.
 
Des de l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya, amb el suport i col·laboració del Departament de Territori i Sostenibilitat de la Generalitat de Catalunya, l'any 2015 es va organitzar la Campanya JO SÓC DONANT AMBIENTAL, amb l'objectiu d'incentivar les donacions a les entitats ambientals, així com de donar-les a conèixer i millorar el seu reconeixement social.

La Campanya es va llençar el febrer de 2016, i aquesta va integrar els següents elements i accions comunicatives:

Infografia (pòster/tríptick) disponible en format electrònic i en format físic. Amb informació i dades del Tercer Sector Ambiental i la campanya.
- Vídeo breu per a difondre per les xarxes socials.
- Guia informativa sobre donacions adreçada a les entitats ambientals.
- Web específica de la campanya de donacions, la qual contenia: la descripció de la campanya, com fer una donació i avantatges fiscals, el directori de tots els projectes als quals fer una donació, i un apartat de documentació d'interès.

Trobareu tota la informació a la web: www.entitatsambientals.cat/donantambiental/index.php 

A més, al llarg de l'any, la campanya es va difondre per les xarxes socials, ràdio, TV i premsa, i ens vam unir amb iniciatives com la 'Setmana de la Natura' de la xct i la XVAC amb l'objectiu de donar a conèixer la campanya i els projectes de les entitats, i per a incentivar les donacions a aquests.

De cara al 2017, es vol donar continuïtat a la campanya i donar-li un bon impuls millorant-ne la promoció, comunicació i difusió, i que això es tradueixi en un augment de les donacions als projectes de les entitats. També s'ha renovat la presentació dels projectes de les entitats, els quals seran més curts, clars, concrets i atractius per als donants.

Per participar a la nova campanya he d'omplir el qüestionari de recollida de projectes, per a nodrir la campanya de nous projectes de les entitats ambientals que vulguin engegar o estiguin portant a terme enguany: (aquests projectes s'integraran al web, i seran susceptibles de rebre donacions)
https://www.surveymonkey.com/r/projectesdonantambiental

El qüestionari està estructurat en 3 parts: dades de l'entitat, dades del projecte, i opcions que ofereix l'entitat per a rebre la donació. És curt i es pot contestar en uns 10 minuts. Es demana que que sigueu molt clars i concisos en l'explicació dels projectes, ja que es vol aconseguir que siguin atractius i entenedors per al donant.

El termini per a contestar-lo finalitza el dia 5 de març.

Per a més informació podeu adreçar-vos a Marta Grau, per correu electrònic correu@o3sac.org 
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies