Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Serveis d'assessorament i acompanyament gratuïts per a entitats sense ànim de lucre que ofereix el DTASiF

Dijous 4 Maig 2017 - 13:40

  Entre d'altres, ofereixen assessorament jurídic i econòmic.
 

Des del Departament de Treball, Afers Socials i Famílies (DTASiF) ofereixen serveis d'assessorament i acompanyament gratuïts a les entitats que poden ser del vostre interès.

La Direcció General d’Acció Cívica i Comunitària del DTASiF, posa a disposició de les entitats sens ànim de lucre 6 serveis d'assessorament per tal que aquestes tinguin eines per a la seva gestió i puguin resoldre els seus dubtes. Aquests serveis són totalment gratuïts:
 
- Assessorament jurídic: atén consultes sobre tots aquells aspectes jurídics que vagin sortint i que impacten sobre les entitats sense ànim de lucre. Aquí ofereixen assessorament legal relatiu al voluntariat (full de compromís entitat-persona voluntària, l'assegurança, llibre de registre de persones voluntàries, etc.).
- Assessorament econòmic: gestió econòmica i comptabilitat, auditories i justificació de comptes, fiscalitat, comptabilitat informatitzada, etc.
- Assessorament en matèria de formació: orientació en l'elaboració, establiment i revisió del pla de formació de les entitats; suport en la confecció d'accions formatives; informació sobre cursos i recursos formatius.
- Assessorament per a l'elaboració de projectes: disseny, pla de finançament i captació de recursos, pla de voluntariat, projecte de l'entitat, pla estratègic, pla de comunicació.
- Assessorament tecnologicoinformàtic: ús de programari i aplicacions, canals de comunicació, xarxes socials i eines 2.0.
- Assessorament per a la creació d'espais web 2.0: creació i desenvolupament de webs, WordPress, gestor de continguts, adaptació a la llei de transparència, etc.

Les consultes es fan mitjançant un formulari en línia (ASSESSORA’T).

Des del DTASiF també s'ofereixen serveis d'acompanyament en la gestió del voluntariat, la millora de la participació interna, la comunicació de l'entitat, la captació de fons, la planificació estratègica, la millora de les competències dels equips i la millora dels projectes d'intervenció.

Per a més informació sobre el servei d'acompanyament: www.voluntariat.org/Suport-i-serveis/Serveis-dassessorament-a-les-entitats/servei-acompanyament-integral
Les consultes es fan mitjançant un formulari en línia (ASSESSORA’T).

Per útlim, també teniu a la vostra disposició altres recursos:
- Al portal www.voluntariat.org trobareu tota la informació referent al món del voluntariat, on entre altres hi trobareu un Model de full de compromís.
- Butlletí a l'Abast: butlletí gratuït quinzenal d'informació i assessorament adreçat a entitats de voluntariat.

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies