Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Convocatòria del Programa de Voluntariat Ambiental 2017 de FB i Decathlon

Dimecres 31 Maig 2017 - 23:22

  
La Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente i Decathlon Espanya han llançat el Programa de Voluntariat Ambiental 2017.

L’objectiu del programa és implicar als ciutadans en la conservació del litoral i altres zones naturals. A continuació us destaquem diversos aspectes de la convocatòria a tenir en compte:
- Les jornades han de tenir lloc el proper 24 de setembre de 2017
- La proposta NO pot superar l’import de 20€/voluntari (IVA inclòs). Cada jornada comptarà amb un mínim de 50 volutaris.
- Llocs a realitzar les activitats: les activitats de voluntariat han de desenvolupar-se, preferentment, en àrea de platges, conques fluvials i altres àmbits localitzats en espais protegits definits i regulats amb caràcter bàsic en la legislació estatal (Xarxa de parcs nacionals, Reserves de Biosfera, Xarxa Natura 2000, altres espais protegits, etc...).
- Es prioritzaran actuacions que s’emmarquin en terrenys amb acords de custòdia del territori. A les bases de la convocatòria es detalla una llista de localitats on es prioritzaran les actuacions.
- Tipus d’activitats a realitzar: neteja de platges, plantacions d’arbres, control d’espècies invasores, recuperació d’infraestrucctures esportives a l’aire lliure, conservació i restauració de la vegetació, recuperació d’espais degradats, anellament d’aus, etc...

COM PRESENTAR-S’HI
Cal presentar un pressupost per a la realització d’activitats conforme al Programa de Voluntariat Ambiental 2017..

Es poden enviar les propostes fins el proper 15 de juny a voluntariado@fundacion-biodiversidad.es

Per a més informació consulteu les bases de la proposta.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies