Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

LLIBRE DEL MES: Educació ambiental. D'on venim? Cap on anem?

Dijous 5 Octubre 2017 - 15:03

El llibre fa una revisió de l'estat de l'educació ambiental després de 40 anys de pràctica efectiva 
 

En aquest temps, la societat ha evolucionat extraordinàriament, i la percepció i la gestió del medi ambient s'han transformat de forma excepcional. Convenia fer-hi una mirada crítica i una reflexió profunda per extreure coneixement del camí recorregut i actuar amb més responsabilitat i saviesa en el futur.

La publicació és, també, una commemoració de diverses efemèrides: el 40è aniversari de l'Itinerari del bosc de Santiga, que va introduir l'educació ambiental al país, el 30è aniversari de la Societat Catalana d'Educació Ambiental i, finalment, el motiu que inspira el llibre: l'edició, el 1983, del número 6 de la col·lecció Quaderns d'Ecologia Aplicada, que incorporava l'article del Dr. Jaume Terradas que posava les bases conceptuals de la disciplina.

Aquest llibre es va presentar en una jornada que es va fer el passat 8 de juny a Barcelona. 

El llibre el podeu adquirir en PDF a la web de Diputació de Barcelona. També podeu consultar l'índex del llibre en aquest enllaç .

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies