Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Iniciem el projecte "Consolídate: programa de mejora interna de las entidades de custodia"

Dijous 8 Febrer 2018 - 17:05

Aquest projecte ha rebut el suport de la Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente. 
 
La XCT desenvoluparà durant el 2018 aquest projecte. Té per objectiu finalitzar la 1a Part de la Guia de Bones Pràctiques, dedicada a la gestió d'entitats. 

La Guia de Bones pràctiques per a entitats de custòdia és un manual per al disseny i l’execució de bons projectes de custòdia, així de com gestionar les entitats per enfortir els seus projectes de custòdia, garantint-ne la seva qualitat.

L'eelaboració de la Guia és un constant “treball en progrés”, ja que cal anar desenvolupant cada apartat, i anar recollint recursos per augmentar els seus exemples pràctics. Enguany, doncs,gràcies al finançament rebut per la Fundación Biodiversidad del Ministerio de Agricultura y Pesca, Alimentación y Medio Ambiente treballarem les següents bones pràctiques: gestió interna i estratègica de l'entitat, funcionament de l'òrgan de govern, gestió econòmica i financera, captació de fons, gestió de l'equip humà i voluntariat i base social. 

En el marc d'aquest projecte també s'elaboraran els capítols corresponents del Manual d'implementació de les bones pràctiques per la gestió d'entitats de custòdia

Tant la guia com el manual estarà disponible online en català i castellà. 

Us mantindrem informats!
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies