Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

TreeMotion: concurs de fotografia de boscos feta amb drons

Dijous 8 Febrer 2018 - 17:24

Pots enviar les teves imatges fins el 15 de març!
 

Si tens un dron, gust per la fotografia i sensibilitat per la natura, participa en el primer concurs de fotografia amb drons on els boscos són els protagonistes. El concurs és organitzat pel CREAF!

Només cal que capturis una imatge especial d’un bosc des del teu dron, li posis un títol i l'envïis a través del formulari del concurs. Això sí, és necessari complir les normes de participació en tot moment.

El concurs ja està obert. Accepten imatges fins el 15 de març del 2018 inclòs. La resolució es farà el 21 de març en commemoració del Dia Internacional dels Boscos.

Voleu veure les imatges que es van enviant? Doncs podreu seguir el transcurs del concurs des de les comptes en xarxes socials d’Alerta Forestal (@alertaforestal) i amb el hashtag #TreeMotion.

I perquè els boscos? 

Els boscos són claus per la vida de les persones. Són espais de lleure on podem connectar amb la natura i disminuir la sensació d’estrès, són espais de vida que acullen una gran biodiversitat de plantes i animals, són esponges que esmorteeixen els efectes de les pluges, filtradors de l’aire i captadors del diòxid de carboni que s’acumula a l’atmosfera. 

Amb aquestes fotos volem presentar el bosc des d’un punt de vista nou, positiu i suggerent i explicar que el paisatge forestal de casa nostra és atractiu, divers, i molt important pel nostre dia a dia. Consulteu les bases del concurs i ajudeu-nos!

Per a més informació consulteu les bases del concurs! 
 
Més, sobre...: concurs , drons , fotografia , creaf
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies