Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

ARTICLE DEL MES: Innovative legal tools applied in land stewardship for the conservation of ecosystem services in Catalonia

Dijous 8 Març 2018 - 14:17

Aquest article parla sobre mecanismes jurídics innovadors per relacionar custòdia del territori amb serveis ecosistèmics. 
 
Recentment la revista "Ecosystems service" ha publicat un article d'en Joan Pons i l'Aitana de la Varga, amb títol "Innovative legal tools applied in land stewardship for the conservation of ecosystem services in Catalonia". Volume 29, Part B, February 2018, Pages 395-403.

En aquest article analitzen com la conservació dels serveis ecosistèmics està integrada a la legislació espanyola i catalana sobre la custòdia del territori. Analitzant la seva implantació a Catalunya, demostren que el marc jurídic de custòdia de terres disposa d'eines innovadores que es complementen amb pagaments per serveis d'ecosistemes i incentius fiscals cap a la protecció integral de serveis ecosistèmics. Mitjançant l'anàlisi de diverses experiències a Catalunya que actualment s'estan desenvolupant, verifiquen que la implementació de tots aquests instruments i el foment de la participació de les administracions públiques i de la societat civil en general és fonamental per a la conservació dels serveis ecosistèmics. En general, demostren la importància d'incorporar a la llei no només els serveis ecosistèmics sinó també les mesures disponibles per protegir-les i els instruments alternatius que s'utilitzen per desenvolupar-los.

Us recomanem la seva lectura!

Podeu descarregar-vos gratuïtament aquest article fins el 31 de març a través d'aquest enllaç. Sinó el podeu consultar en aquest altre enllaç.
 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies