Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reunió dels Grups de Treball XCT amb el Departament de Territori i Sostenibilitat

Dijous 12 Abril 2018 - 13:34

Durant la reunió es van establir vincles entre les accions de treball dels diferents Grups de Treball XCT i l'ESNATURA
 
El passat 11 d'abril es va convocar una reunió amb els Coordinadors dels Grups de Treball de Custòdia del Territori de la XCT i el Servei de Planificació de l’Entorn Natural del Departament de Territori i Sostenibilitat.

Actualment hi ha 5 Grups de Treball a la XCT, formats per entitats membres i entitats observadores, que treballen i desenvolupen accions relacionades amb diferents aspectes de la custòdia del territori: Grup de Treball de Custòdia Marina i Litoral, coordinat per GraëllsiaGrup de Treball de Custòdia Fluvial, coordinat per el Grup Natura FreixeGrup de Treball de Custòdia Agrària, coordinat per IAEDEN; Grup de Treball de Custòdia Forestal, coordinat per Social Forest; i Grup de Treball de Custòdia Municipal, coordinat per l'ajuntament de Granollers


La reunió va servir perquè tots els Grups de Treball coneguin els objectius principals i les accions previstes per el 2018 de la resta de Grups. A més, durant la reunió es va fer un repàs d'aquelles accions dels Grups que incideixen o mantenen vincles amb els objectius de l'ESNATURA Estratègia del patrimoni natural i la biodiversitat de Catalunya, que ha d’esdevenir el full de ruta del Govern de la Generalitat en matèria de conservació de la natura per als propers anys, del 2017 fins al 2030.


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies