Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

BeTeVe dedica un reportatge a la custòdia del territori

Dimecres 25 Juliol 2018 - 16:36

El reportatge, de 30 min, es va emetre el passat 24 de juliol durant el programa Deuwatts. 
 
El passat 24 de juliol la televisió local de Barcelona, BeTeVe, va emetre un interessant reportatge sobre la custòdia del territori a Catalunya, en el marc del programa Deuwatts. Durant els 30 minuts de reportatge intervenen diversos actors implicats en projectes de custòdia: en Miquel Rafa de la Fundació Catalunya - La Pedrera, en Manel Gazo de Submón, en Marc Ordeix del Centre d'Estudis dels Rius Mediterranis, en Jaume Hidalgo de l'Associació Sèlvans i en Marc Vilahur de la Fundació Emys. 

A més durant el reportatge es fa un repàs dels orígens de la custòdia del territori i es mostren diversos projectes (el projecte de conservació de la tortuga Emys Orbicularis de Fundació Emys, el projecte Riberes del Ter del CERM, el projecte de Peix de Custòdia de Submón i el projecte de Boscos Terapèutics de l'Ass. Sèlvans).

Us recomanem que us mireu el reportatge!

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies