Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ens reunim amb el President Quim Torra per exposar-li els reptes de la conservació de la natura a Catalunya

Divendres 14 Setembre 2018 - 16:25

El President es va mostrar molt interessat en la tasca que desenvolupen les entitats del tercer sector ambiental
El passat 30 de juliol, el President Quim Torra va rebre al Palau de la Generalitat a representants de la XCT i l'O3sac. La reunió va servir per a tractar aspectes clau i reptes actuals per a la preservació del medi ambient i la conservació del patrimoni natural a Catalunya.

A la reunió també hi va ser present el Director General de Polítiques Ambiental, Ferran Miralles i el Director de l'Oficina del President, Josep Rius.

Es va exposar el paper actiu de la XCT en favor de la conservació del territori, gràcies als mecanismes propis de la custòdia del territori, el seu abast i l'estat actual de la custòdia a Catalunya. El President es va comprometre a treballar per l'aprovació d'incentius fiscals per a la custòdia.

Es va acordar establir un interlocutor del Departament de Presidència, per tal de mantenir-lo informat de les decisions i polítiques estratègiques sorgides del tercer sector ambiental. I es va instar al President de la Generalitat a implementar i adaptar de manera urgent la legislació en matèria de natura i conservació del territori. Així com a cercar fórmules de finançament idònies que garanteixin un funcionament estable i una professionalització del tercer sector ambiental. 

El President es va mostrar molt interessat amb la custòdia del territori i tota la tasca que desenvolupen les entitats del tercer sector en favor de la conservació de la natura i el medi ambient a Catalunya!

 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies