Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Es reactiva Terra Franca, una entitat que promou l'accés a la terra

Dijous 28 Febrer 2019 - 11:47

Entre d'altres, busquen terres per llogar. 

Qui són?
Terra Franca és una associació sense ànim de lucre, constituïda com a tal el 2013 amb la intenció d’establir nous models de relació per a la gestió del territori entre persones i/o entitats socials emprenedores que es volen instal·lar en el món rural i persones i/o entitats que tenen propietats i que desitgen incidir en la finalitat dels recursos de la seva finca per desenvolupar-hi un projecte agroecològic.

Què fan?
Promouen l’ús responsable del sòl. Accedim a la titularitat de finques rústiques mitjançant l’arrendament o adquisició, i donem suport a la pagesia que cerca finques per endegar el seu projecte agrícola o ramader.

Com treballen?
Condicionen el desenvolupament de l’activitat agrària a l’adopció de criteris agroecològics. Treballem en xarxa amb altres entitats, organitzacions i persones a fi d’establir sinèrgies en les diferents accions que duu a terme l’associació.

Actualment tenen les següents crides obertes:
- Si teniu un projecte agroecològic, posa't en contacte amb ells. 
- Es busquen terres per llogar.
- Es busquen persones que col·laborin i donin suport al projecte.

Us recomanem que visiteu la seva pàgina web, on trobareu més informació sobre la seva activitat!


 
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies