Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Presenteu la vostra ponència pel congrés Mundial de la ILCN

Dijous 25 Juliol 2019 - 09:33

El congrés tindrà lloc l'abril de 2020 a Catalunya. 
Conservacionistes d’arreu del món es reuniran a Catalunya el pròxim mes d’abril de 2020 en el marc del III Congrés Mundial de la ILCN per parlar de custòdia del territori, mecanismes innovadors de finançament, instruments legals, governança i molts altres temes d’interès per a la conservació de la natura. La Fundació Catalunya la Pedrera conjuntament amb la XCN acolliran aquest congrés que principalment transcorrerà al centre cultural i patrimonial del Món Sant Benet.
 
Des de la XCN animem a tots els nostres membres i experts en conservació a Catalunya a presentar propostes de ponències que expliquin casos innovadors i exitosos de conservació des de l’àmbit cívic i privat. Catalunya té una llarga experiència en iniciatives de conservació liderades des de la societat civil i també propietaris exemplars que conserven activament el patrimoni natural de les seves finques. Degut a la limitació de l’aforament i a la voluntat de reunir els millors experts en conservació, l’assistència serà molt selectiva. Per tant, no dubteu en presentar propostes de ponència seguint els criteris de selecció abans del 31 d’agost mitjançant el aquest formulari electrònic. Al setembre s’anunciaran les propostes acceptades. Per a qualsevol dubte podeu contactar directament amb la Chandni Navalkha cnavalkha@lincolninst.edu o amb en Jofre Rodrigo jrodrigo@xct.cat.
 
Esperem que aquest esdeveniment internacional serveixi per a impulsar les iniciatives i polítiques de conservació ambicioses a Catalunya i contribueixi a aturar la pèrdua de biodiversitat que pateix el nostre país, que potencialment pot tenir greus efectes pel benestar i la salut de tots.

 
Més, sobre...: congres ilcn , conservacio privada
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Control Antispam


Últimes Notícies