Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Tercera Trobada del Fòrum del 3er Sector Ambiental de Catalunya

Dissabte 2 Gener 2010 - 09:10


El passat 10 de desembre la Xarxa de Custòdia del Territori va assistir a la 3ª Trobada del Fòrum del 3er Sector , que organitzava la seva seu l’Observatori del Tercer Sector. Aquesta va ser la darrera trobada de l’any, dedicada a la reflexió sobre el treball en xarxa.

El mateix dia es va lliurar la publicació que recull les reflexions i l’acte de la segona reunió del Fòrum, que va tractar sobre la construcció de la identitat del tercer sector ambiental.

La trobada va començar amb una presentació sobre la definició i característiques d’una xarxa. Es van explicar tots els rols que una xarxa pot adoptar i es van donar exemples concrets de cadascun d’aquests rols.

La segona part de la trobada va ser en format de treball pels assistents, on es van formar grups de cinc persones per reflexionar sobre els possibles rols que assumeix una xarxa i per fer una priorització d’aquests. Per acabar es va plantejar que els grups parlessin de les dificultats que pot tenir una xarxa.

Finalment es van posar en comú les reflexions de tots els grups i amb aquestes conclusions i punts que es van discutir, es presentarà el tercer quadern de les trobades a principis del 2010.

Prèviament a la trobada del Fòrum va tenir lloc un dinar de treball de les entitats promotores del Tercer sector ambiental de Catalunya, amb l'assistència d'una dotzena d'entitats. Es va tractar sobre la millora del Tercer sector ambiental català i sobre quins passos es poden emprendre i la manera de portar-los a terme. El 2010 es seguirà treballant en aquesta línia per reforçar el tercer sector ambiental. Si alguna entitat està interessada en aquest treball de reforçament sectorial des de la xct us en podem informar.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies