Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Quines polítiques i actuacions ambientals hauria d'impulsar un nou Govern a Catalunya? Digues la teva!

Divendres 1 Octubre 2010 - 11:39

Es convida a les entitats ambientalistes a participar a la recopilació, en un format breu, clar i concís, de les propostes de polítiques i actuacions ambientals que un nou Govern hauria d'impulsar.

Fins el 31 d'octubre es convida a les entitats ambientalistes a participar a la recopilació, en un format breu, clar i concís, de les propostes de polítiques i actuacions ambientals que un nou Govern hauria d'impulsar.

A partir de les diferents aportacions s'editarà un memoràndum que s'entregarà a les candidatures durant el mes de novembre. S'ha convingut destinar 140 caràcters per explicar cada una de les propostes i alhora no posar límits a les associacions o col·lectius pel que fa al nombre d'elles. Les propostes que es formulin s'aniran publicant periòdicament al twitter i al facebook de l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya.

El formulari per enviar propostes el trobareu aquí.

Aquesta és una iniciativa de l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (o3sac), un projecte que neix dels Fòrums del Tercer Sector Ambiental de Catalunya celebrats el 2009. Una iniciativa que va comptar amb la participació i implicació de diferents organitzacions ambientals de Catalunya així com l'impuls de l’Observatori del Tercer Sector i el suport del Departament de Medi Ambient i Habitatge. L'o3sac vol ser una eina que faciliti un espai de trobada del sector ambiental sense ànim de lucre de Catalunya.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies