Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Reconeixement Europeu a les entitats de custòdia i propietaris de la XCT

Dijous 3 Març 2011 - 18:31

El premi és una iniciativa de l'European Landowners Association.

A punt de publicar el noticiari d'aquest mes acabem de rebre la notícia que el projecte "Xarxa de Custòdia del Territori: una estratègia de propietaris i ciutadans per a la conservació de la biodiversitat" rebrà el Premi de Gestió ambiental i del sòl de l'European Landowners Association. 

Aquest premi, que s'atorga amb caràcter bianual, es una iniciativa d'aquesta associació de propietaris rurals europeus i compta amb l'aval de la Direcció General de Medi Ambient de la Comissió Europea i serà atorgat pel Sr. Winfried Blum, de l'Universitat de Boku (Viena), president del jurat. L'acte de lliurament del premi tindrà lloc a Brusel·les el 15 de març i forma part del 4rt Fòrum per al Futur de l'Agricultura.

Des de la xct valorem molt positivament el reconeixement que aquest premi suposa a la tasca que les entitats de custòdia juntament amb els propietaris veniu desenvolupant des de fa temps.Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies