Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental en marxa

Dilluns 4 Abril 2011 - 11:42

La xct forma part de la comissió de seguiment del Pla promogut des del TES
Comissió Seguiment Pla Suport TSA El 31 de març el Secretari de Medi Ambient i Sostenibilitat Sr. Josep Enric Llebot i la Directora General de Polítiques Ambientals, Sra. Marta Subirà, presentaren l'inici del procés del pla de suport al tercer sector ambiental des del nou Departament de Territori i Sostenibilitat. La sala d'actes de la secretaria de Medi Ambient es va omplir per escoltar la presentació del procés del pla i del resum de resultats de la Diagnosi del tercer sector ambiental.

Abans de la sessió de presentació es va constituir la comissió de seguiment del pla de la qual forma part la xct junt amb altres xarxes i entitats ambientals i amb altres agents socials i institucionals. A la comissió també hi participa l'Obrador del Tercer Sector Ambiental, també impulsat des de la xct.

El pla s'elaborarà durant els propers tres mesos, i s'estructura en aquests àmbits, adaptats del Pla nacional de l'associacionisme i voluntariat:
  • Les persones
  • Les entitats
  • La societat
i inclourà diferents formes de participació: sessions de participació públiques el 2 i 11 de maig, fórmules on-line (primer termini d'aportacions sobre les 15 línies d'actuació del pla fins l'11 d'abril), i a través de twitter (et cal compte a twitter per accedir-hi). Consulteu el web del procés del pla per a més informació.

(Foto: Comissió de seguiment del Pla. Departament de Territori i Sostenibilitat)
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies