Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Nova secció "Acércate a la custodia" al web de la Plataforma de Custodia del Territorio

Dimarts 5 Abril 2011 - 12:02

La secció proposa com donar suport i implicar-se en les iniciatives de les entitats de custòdia
El web de la Plataforma de Custodia del Territorio estrena una nova secció adreçada a la ciutadania i a persones interessades en conservar la natura i els nostres paisatges.

"Acércate a la custodia" dona a conèixer diverses opcions perquè el ciutadà aporti el seu granet de sorra fent ús de la custòdia del territori. Més enllà d'obtenir informació sobre la custòdia del territori, ho trobareu com donar suport i com implicar-vos en les activitats i iniciatives de les entitats de custòdia

L'apartat "Implícate" proposa a ciutadans, propietaris i usuaris del territori, i empreses com poden contribuir a la conservació de la natura, el paisatge i el patrimoni cultural.

Aquesta secció s'ha elaborat amb la col·laboració de la Xarxa de Custòdia del Territori en base als continguts del portal viulaterra.cat i la publicació “La custòdia del territori, a l’abast de tothom” en el marc del "Proyecto 2010 de implicación ciudadana e inversión a actuaciones de custodia del territorio" finançat per el Ministeri de Medi Ambient i Medi Rural i Marí.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies