Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Arrenca el 3r Pla Director de la xct 2012-2016

Dijous 26 Maig 2011 - 13:58

Per a l'elaboració del Pla es preveu un procés participatiu que compta amb una comissió i espai Wiki, el twitter @XCTcat, i 3 sessions participatives de debat
La xct comença el procés d’elaboració del seu 3r Pla Director, que ha de marcar l’estratègia a seguir per la nostra organització durant els propers anys. El procés compta amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana a través dels ajuts per promoure la realització de plans de participació. El procés participatiu d’elaboració del Pla estarà conduït per X3 Estudis Ambientals.

Com els dos primers plans directors, volem elaborar aquest Pla d’una manera participada i per això hem dissenyat un procés que permeti la vostra col·laboració de diferents maneres:

1. A través de la xarxa social twitter. Podeu seguir el twitter de la xct @XCTcat i l’etiqueta #xct2016 per conèixer l’actualitat de l’elaboració del 3r Pla director i també podreu fer-hi aportacions i comentaris. Us animen a piular i repiular (RT) i seguir l’etiqueta #xct2016 per fer el procés el més participatiu possible.

2. A través de la Comissió i l’espai Wiki del Pla. S’ha creat un espai al Campus xct amb eines com fòrums, wiki i documents compartits per canalitzar, d’una manera molt fàcil i intuïtiva, les vostres opinions i propostes al 3r Pla Director.

Es crea una Comissió Wiki que es reunirà com a mínim una vegada i que serà consultada en diferents moments durant el procés d’elaboració del pla, tant per demanar criteris i opinions, com per contribuir en la redacció del Pla. Des de la xct podem cobrir unes despeses bàsiques per als participants a la comissió. Per aquest motiu adrecem una crida per a aquells membres interessats en participar de la comissió wiki del Pla. Els interessats en formar part de la Comissió wiki (CoWiki), o per aclariments, envieu un correu a mmaso@custodiaterritori.org o bé truqueu al 93 886 61 35. Termini fins el 6 de juny.

3. Les sessions participatives de debat del Pla. La sessió inicial s'ha celebrat durant l’Assemblea de la xct, el proper divendres 27 amb el lema “Parlem amb el territori per definir el futur de la xct: Un pla de participació innovador vinculat a l’elaboració del III Pla director de la xct 2012-2016”.

A més es faran 3 sessions temàtiques més, el 16 i 30 de juny i 14 de juliol, totes de 16h a 19h, a Barcelona. Rebreu informació més concreta properament, a través de l'àrea xct i el twiiter.

Finalment hi haurà una jornada final de debat a l’octubre, i un cop obtingut el document definitiu, una assemblea extraordinària per a la seva aprovació.

Us animem a participar en l'elaboració del Pla director, tots fem xct!!!
Més, sobre...: xct , pla estratègic , pla director
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies