Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Novetats sobre el Projecte Pilot d’Implantació de models innovadors d’elevada seguretat jurídica

Dijous 7 Juliol 2011 - 13:19

En el marc d'aquest projecte està previst fer un Seminari de seguretat jurídica en els acords de custòdia del territori al mes de novembre.

El passat  27 de juny, l'Hernan Collado s'ha incorporat a l'equip tècnic de la xct com a responsable de l'àrea jurídica. Una de les principals tasques que desenvoluparà, des d'ara i fins al febrer de 2012, és l'impuls del Projecte Pilot d’Implantació de models innovadors d’elevada seguretat jurídica, garantia de qualitat i utilitat social, finançat per la Fundación Biodiversidad.

El principal objectiu del projecte és aconseguir inscriure al Registre de la Propietat la major quantitat possible d'acords participants al projecte pilot. Actualment, la xct disposa d'un extens informe lliurat pel Col·legi de Registradors de la Propietat on s'analitzen un per un els diferents casos, en base al qual podem aportar millores i buscar la millor fórmula d'inscripció. Els Registradors de la Propietat mostren un gran interès en avançar tan com puguem en l'encaix de la custòdia del territori amb el funcionament de la publicitat registral.

Aquests dies també estem avançant en la programació del Seminari de seguretat jurídica en els acords de custòdia del territori, que tindrà lloc en una data del mes de novembre encara per confirmar, a la seu del Col·legi de Registradors de la Propietat i Mercantils de Catalunya. En aquest seminari es presentaran les conclusions de tota la feina duta a terme fins al moment, amb la participació de registradors, notaris i experts en dret civil. Entre altres, es presentaran les conclusions de l'informe dels registradors de la propietat i el número 5 de la col·lecció Quaderns per a entitats de custòdia del territori, sobre seguretat jurídica dels acords de custòdia del territori.

Imatge > trobada entre registradors de la propietat i la xct el passat Octubre 2010.
Comentaris
El teu email no apareixerà enlloc
Últimes Notícies