Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Borsa de recursos de Tàndem

Dijous 5 Juliol 2012 - 15:02

La borsa està inclosa en la web del Projecte Tàndem.

A la web del Projecte Tàndem hi trobareu una borsa de recursos que pot ser del vostre interès. A la borsa s'informa d'ofertes i demandes de materials varis.

Feu-hi un cop d'ull! Hi podeu trobar material del vostre interès, fer crides per regalar material que ja no necessiteu així com donar visibilitat a aquelles demandes que teniu!

La borsa de recursos del Projecte Tàndem es nodreix del Pont Solidari de Fundació Banc de Recursos. És el servei en xarxa que gestiona ofertes de recursos excedents d’empreses a fi de donar-los una sortida alternativa cap a entitats adients i en un temps raonable, per a que puguin ser utilitzats o reutilitzats tan en països en vies de desenvolupament com en les entitats del Tercer Sector. L’objectiu és promoure la reutilització dels equipaments i contribuir amb els nostres projectes de desenvolupament o amb els d’altres organitzacions, fomentant al mateix temps el respecte cap al medi ambient.
Sobre el Projecte Tàndem
Tàndem és un projecte orientat a promoure la col·laboració entre empreses i entitats ambientals. El projecte inclou el Marketplace ambiental, que tindrà lloc el proper 16 de novembre. Serà el punt de trobada de tots els implicats i un espai de coneixement i treball que donarà peu al difusió de projectes i activitats, així com de les persones que el porten a terme.

Aquest projecte s'emmarca en el Pla de Suport al Tercer Sector Ambiental de Catalunya.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies