Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Projecte Boscos de Muntanya rep una donació de 16.000€

Dimarts 4 Setembre 2012 - 15:15

Aquesta donació és fruit de la participació de l'entitat al Concurs de projectes que organitza l'EOCA.

El Projecte Boscos de Muntanya (PBM) va ser un dels 17 projectes de tot el món pre-seleccionats per EOCA (European Outdoor Conservation Association) a ser finançats el 2012 el passat hivern. EOCA són les sigles de European Outdoor Conservation Association, una associació formada per empreses dedicades a l'equipament de muntanya que financen projectes de conservació d'espècies i hàbitats a tot el món.

L'elecció del projecte guanyador es basava en aquell projecte que tingués més vots per internet. Tot i que el PBM va aconseguir 1679 vots, va quedar en 2on lloc en la categoria “Alpina”. Podeu visualitzar la candidatura de PBM a EOCA.

Els vots van ser insuficients per a aconseguir el finançament directament, però una de les empreses membres de l'associació EOCA, BUFF® (www.buff.eu) ha decidit cobrir la totalitat de l'import sol·licitat, 16.000 euros, dedicats exclusivament a l'execució de les setmanes a bosc del 2012.

La col.laboració de BUFF® mitjançant EOCA es va presentar a la darrera fira del sector, Outdoor-Messe a Alemanya.A la imatge, Jordi Clapés, de BUFF® i el president d'EOCA, Jon Jansen durant la presentació.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies