Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

El Foro de Redes y Entidades de Custodia participa al CONAMA i organitza la seva Assemblea Anual

Dimecres 7 Novembre 2012 - 18:01

El 26 i 27 de novembre, a Madrid, tindrà lloc l'Assemblea Anual del FRECT (Foro de Redes y Entidades de Custodia) i el Seminari tècnic Custòdia del Territori i Bancs d'Hàbitats en el marc del CONAMA (Congreso Nacional de Medio Ambiente).
El 26 de novembre tindrà lloc a Madrid la 1a Assemblea anual ordinària del Foro de Redes y Entidades de Custodia del Territorio (FRECT), agrupació estatal de xarxes i entitats de custòdia que presidim des de la XCT.L'endemà té lloc el Seminari "Custodia del territorio y mecanismos de financiación para la conservación de la naturaleza: banco de hábitats (ST-3)" (dimarts 27 de novembre, en el marc del CONAMA).

A la vegada, presentarem tres aportaciones escrites del FRECT al CONAMA:

i) Póster de presentació del FRECT i tots els seus membres, elaborat amb la col·laboració voluntària al foro per part del Sr. Antonio Ruiz 

ii) Comunicació tècnica "Prospectiva de futuro de la custodia del territorio", elaborat com a col·laboració voluntarià de l'Amaya Sánchez i en Jordi Pietx.

iii) Article sobre custàdia del territori y bancs d'hàbitats per a la revista Ecosostenible, que es presentarà en el CONAMA (en procés d'elaboració)

El mes de desembre actualitzarem aquesta notícia amb els resultats d'aquestes activitats del FRECT.

Més sobre...: conama , FRECT , bancs d'habitats
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies