Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Acciónatura representa a la xct al seminari europeu El valor de les externalitats forestals

Dijous 13 Desembre 2012 - 12:44

Ana Alcázar va participar al Seminari de Copenhague l'octubre de 2012.
" Dijous 11 d’octubre, 10 de matí, Bo Jellesmark Thorsen, professor d’economia aplicada de la Universitat de Copenhaguen, ens donava la benvinguda a la Facultat de Ciències. Unes 20 persones implicades d’alguna manera en la gestió de boscos arreu d’Europa ens trobàvem per parlar sobre la valoració dels serveis dels ecosistemes forestals i els incentius per a la seva provisió, en el marc de la presentació dels resultats preliminars del projecte Newforex. "

Així comença la crònica tècnica d'Ana Alcázar, tècnica d’Acciónatura, que va representar a la XCT al seminari d’agents socials i externalitats forestals a Europa, celebrat a Copenhague l’Octubre de 2012.  La XCT fou convidada al seminari pel Centre Tecnològic Forestal de Catalunya, membre de l’equip de recerca del projecte Newforex.

Podeu llegir la crònica complerta al bloc de reflexions internacionals custodiant el territori. Un agraïment a ella i a Acciónatura per haver-nos-hi representat.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies