Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajuda al Projecte Boscos de Muntanya a guanyar un premi!

Dijous 5 Setembre 2013 - 12:45

Ha estat pre-seleccionat per als Premis HONDA "Tu proyecto, nuestro proyecto" 2014. El teu vot els pot ajudar a guanyar!

Si aconsegueixen ser un dels 10 projectes més votats, poden aconseguir fins a 25.000 euros per a fer realitat el Projecte Boscos de Muntanya 2014!

Podeu votar-los en aquest link i també els podeu ajudar fent-ne la màxima difusió possible! Teniu temps fins el 30 de setembre.La 2a edició dels Premis HONDA inclou més de 70 projectes. Pots consultar tots els projectes a la seva pàgina web.

L'objectiu del Projecte Boscos de Muntanya és el manteniment, la cura i protecció del bosc i del paisatge en l’àmbit de muntanya mitjançant actuacions de silvicultura i gestió forestal, així com tasques de difusió pública per a la millora del bosc i la seva conservació. La millor manera per a assolir aquest propòsit és endinsar les persones al bosc. Per aquest motiu PBM organitza estades de voluntariat per a adults, integrant els participants en les tasques de gestió forestal de propietaris i gestors.

El Projecte Boscos de Muntanya és part de la Fundació Bergwaldprojekt, amb una trajectòria de 25 anys acostant les persones als boscos mitjançant el voluntariat a Suïssa, Alemanya, Àustria i Ucraïna.

Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies