Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participació a la jornada del Marc d'Acció Prioritària de Natura 2000 a Madrid

Dijous 9 Gener 2014 - 08:56

Aportem prioritats des de la custòdia del territori al futur de la gestió de la Xarxa Natura 2000 a l'Estat Espanyol.
Jordi Pietx, director de la xct, va participar com a expert en un dels panells al taller participatiu sobre el Marc d'Acció Prioritària de Natura 2000 a Espanya organitzat a Madrid per la Fundación Biodiversidad i el Ministeri d'Agricultura, Alimentació i Medi Ambient el 3 de desembre, en el marc del projecte LIFE+ MAP Natura 2000 a Espanya

Al taller, amb més de 100 experts convidats hi participaren altres membres de la xct com Miquel Rafa de Fundació Catalunya-La Pedrera, Ignasi Puig de Fundació ENT, o Jordi Camprodon, del Centre Tecnològic Forestal de Catalunya.

Des de la xct, i representant al Foro de Custodia del Territorio Estatal, vam contribuir amb una presentació de 10 minuts sobre temes essencials de la custòdia del territori en el Grup de Treball 1 - Qüestions generals de Natura 2000, i vam participar durant el dia als debats sobre aquest grup de treball. El projecte LandLife de custòdia a Europa també va ser tractat en el debat.

Trobareu més informació del taller en aquesta notícia de la Plataforma de Custòdia del Territorio.
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies