Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Proposta per a entitats per formar part de la xarxa CiviClub

Dijous 6 Febrer 2014 - 13:13

Vols que la teva entitat recompensi les bones accions que es fan amb vosaltres? Forma part de la xarxa d’emissors de punts del CiviClub!

CiviClub és la primera plataforma que té com a objectiu aconseguir que cada vegada més persones adoptin una actitud que impacti positivament en el seu entorn, en els àmbits de la solidaritat, la sostenibilitat i els hàbits saludables. A través d’una mecànica de joc, els ciutadans registrats poden guanyar punts (Civis) fent coses bones i bescanviar-los per ofertes d’un catàleg que té com a principal missió dinamitzar l’oci i la cultura de les ciutats (cinema, museus, llibres, productes i gadgets sostenibles, restauració, experiències a la natura, ...).

Així doncs, els punts del CiviClub són una moneda de bescanvi que ofereix avantatges als ciutadans que fan possible la gestió responsable de l’entorn.

Com funciona?
- Qualsevol ciutadà espanyol major de 16 anys pot registrar-se gratuïtament a www.civiclub.org.
- Cada vegada que realitzi alguna acció en un servei col·laborador,l'usuari podrà demanar un cupó amb Civis.
- Els Civis donen accés a un catàleg ple d'ofertes i promocions d'oci, cultura i consum, que es podran consultar online al mateix portal.
- El catàleg té com a principal missió dinamitzar l'oci i la cultura de les ciutats col·laboradores.
- Els Civis que rebi el soci es podran donar a qualsevol de les entitats socials col·laboradores per poder aconseguir productes i serveis exclusius (regals solidaris).

Vols que la teva entitat sigui emissora de punts del CiviClub?
Volem que la xarxa d'entitats i serveis atorgadors de punts segueixi creixent, per a poder augmentar la llista d'accions amb impacte positiu que donen Civis. Per a poder formar part de la xarxa, és necessari:

-Explicar als responsables d’atenció als usuaris la senzilla mecànica d’emissió de punts (Civis) mitjançant cupons físics o digitals.

-Posar a disposició dels usuaris informació sobre CiviClub i la possibilitat de guanyar punts (Civis) realitzant una acció en concret en els espais de contacte.

-Donar suporta la comunicació del nou benefici que suposa donar punts per realitzar l’acció de forma proactiva.


Com ajuda CiviClub a la xarxa d’entitats emissores de punts ?
-Augmentem la visibilitat de l’entitat i la seva tasca a tota la base d’impacte del CiviClub, tant de socis com de comunicació, augmentant així el tràfic potencial a l’ús del servei.

-Les entitats s’associen a una plataforma socialment innovadora i aprofiten la comunicació que CiviClub duu a terme.

-Permetem oferir un benefici amb valor afegit als usuaris i persones que fan possible la tasca de les entitats, reconeixent el que fan pel seu entorn, incentivant la continuïtat i la interacció amb l’entitat.

-Les entitats disposen d’un espai de difusió dins la plataforma CiviClub i a les seves xarxes.


SOBRE CIVICLUB
CiviClub és una empresa d’innovació social creada l’any 2013, amb l'objectiu d'ajudar a satisfer necessitats de la societat al voltant de la solidaritat, la sostenibilitat i els hàbits saludables a través d'un joc. Apliquem estratègies de mercat per assolir,alhora,un objectiu social, mediambiental i financer.

Tots tenim alguna cosa que fer, dir i compartir. Aquest no és un club tancat ni exclusiu, sinó que és de tots els que hem decidit entendre que la responsabilitat i el civisme no són una obligació, sinó una oportunitat. CiviClub és de totes les persones, empreses i oportunitat. CiviClub és de totes les persones, empreses i institucions que adoptem aquesta actitud des d'un entorn positiu, creatiu i innovador.

Per a més informació descarrega’t el PDF informatiu.


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies