Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

WEB DEL MES: Informe RiusCat 2013 disponible online!

Divendres 6 Juny 2014 - 15:27

L'informe recull el treball realitzat periòdicament per milers de voluntaris i voluntàries del Projecte Rius per tal de determinar l’estat de salut dels rius i rieres de Catalunya.


L'informe d'aquest any recull que els rius i rieres de Catalunya presenten menys punts negres però la millora que es dóna no és prou significativa per complir amb els objectius ambientals marcats per la Directiva Europea Marc de l’Aigua per l’any 2015.

Entre d'altres, l'informe indica que el 50% dels trams analitzats pel ProjecteRius tenen una bona o molt bona qualitat. Aquesta és la principal conclusió de l'Informe RiusCat 2013, elaborat gràcies a l’esforç de més de 2300 voluntaris del Projecte Rius.

A més l'informe torna a evidenciar l’estabilitat de la qualitat dels rius i rieres de Catalunya en els últims anys. Si durant les dècades dels vuitanta i noranta del segle passat la millora dels rius i rieres va ser molt notable, aquesta primera dècada del segle XXI dibuixa un mapa on un important nombre de rius sembla que no pot superar el llindar del bon estat ecològic.

Per a més informació us recomanem que consulteu l'informe a través del següent link: http://issuu.com/associacio_habitats/docs/informe_riuscat_2013


Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies