Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Arrenca la recollida de dades pel Baròmetre 2014 del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (TSAcat). Participeu-hi!

Dijous 3 Juliol 2014 - 15:19

Animem a totes les entitats ambientals a què participeu del Baròmetre contribuïnt, així, a crear una visió real de tot el sector.
El Baròmetre 2014 del Tercer Sector Ambiental de Catalunya (TSAcat) és un estudi de caràcter biennal que neix amb l’objectiu d’analitzar i mostrar periòdicament el present i l’evolució del sector ambiental, i a la vegada, vol ser un recull de la visions compartides dels reptes de les entitats del Tercer Sector Ambiental català. Volem que sigui una eina útil per promoure la millora de les entitats, i fer visible el valor que aquestes aporten a la societat.

El Baròmetre 2014 del TSAcat vol ser una radiografia del sector, el qual ens permetrà conèixer en quin moment es troben les organitzacions ambientals, així com actualitzar la dimensió actual del sector i la seva evolució, i determinar, alhora, els reptes a prioritzar en un context de dificultat com l'actual. És per tot això que us animem a totes les entitats ambientals a què participeu del Baròmetre contribuïnt, així, a crear una visió real de tot el sector.

Podeu fer-ho contestant el qüestionari que trobareu al següent enllaç: https://es.surveymonkey.com/s/barometreTSAcat

El qüestionari està estructurat en cinc parts: informació general de l’entitat, organització i activitats, les persones, el finançament i els recursos econòmics, i el rol i reptes de futur del TSAcat. La informació que faciliteu en aquest qüestionari s’utilitzarà exclusivament per a finalitats de recerca. Es tractarà sempre de manera agregada i, per tant, anònima, sense donar a conèixer respostes individuals.

El termini per a repondre el qüestionari finalitza el dia 23 de juliol.

L'informe final del Baròmetre es publicarà a finals d'any, i totes les organitzacions que participeu en la recerca, en rebreu un exemplar en PDF.

Per qualsevol dubte i/o consulta, podeu contactar amb l'Obrador del Tercer Sector Ambiental de Catalunya: correu@o3sac.org


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies