Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Finca en custòdia busca persona per donar un cop de mà

Dijous 17 Juliol 2014 - 12:25

El Mas Joan Nas, amb un acord de custòdia amb l’associació per la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN), al Baix Camp, busca col·laborador a canvi d'allotjament.
Al Mas Joan Nas, amb un acord de custòdia amb l’associació per la Conservació dels Ecosistemes Naturals (CEN), al Baix Camp, ofereixen una habitació amb dret a cuina, bany, menjador i conreu propi d’horta i animals de corral a canvi d’encarregar-se de cuidar els animals de la finca unes 3 hores diàries aproximadament (cavalls, cabres, gallines, etc.), segons els seus criteris ecològics. La finca, de 31 ha, és una combinació de massa forestal i cultiu agrícola ecològic, on es realitzen les tasques amb animals, buscant l’autosuficiència i respectant l’entorn.
 
A més, la propietat està iniciant una escola de natura (www.medicago.es), i les classes presencials es realitzaran a la finca. Ofereixen també, que la persona podria participar i aprendre a l’escola de forma voluntària, en les tasques i els cursos. També es plantegen que, si s’escau, hi haurà la possibilitat de fer un contracte puntual en cas que calgui cop de mà més concret i determinat en les diverses feines que puguin sorgir a les terres i a l’escola.
 
No importa sexe ni edat.

Poseu-vos en contacte amb la Lidia a lidia@medicago.es
Comentaris
 1. Anna Subirana - XCT ( 23/07/2014 03:03:37 )
  Benvolgut Christos,
  Fixa’t que en la noticia ja hi apareix un email de contacte: lidia@medicago.es . Per tant, hauries d’escriure un email directament a ells tot informant del teu interès en la oferta.
  Salutacions,
  Anna
   
 2. Christos Theodoroglou ( 22/07/2014 06:06:43 )
  Hola,
  Bona tarda,
  Soc de grecia y no parlo Catala, si hablo un poco de Castellano, fransces, ingles y un poquito de Aleman...griego por supuesto que es mi lengua materna.
  Estoy interesado por cualqiuer  programma y actividad que se relaciona con la ecologia. He estado participando en un programma para la protección de las Aves y el ambiente en la region de Prespa en la frontera entre Grecia, Albania y Fyrom.
  Hace 15 dias que estoy en Catalunya y mi intención es vivir aqui. Supongo que estando con vosotros mejorare tambiien mi castellano y aprendere Catalan.
  Hace tiempo que buscaba algo asi y me interesaria estar en el proyecto y compartir la vivienda con gente que parece tenemos intereses comunes.
  Ahora mismo vivo en el centro de Barcelona....Que colmena!!!! Mucho ruido y gente por mi gusto,
  Espero alguna noticia de vosotros

  Gracias, un abrazo,

  Christos
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies