Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Participa a la campanya #connectnature

Dimecres 10 Setembre 2014 - 16:19

Feu-nos arribar les vostres imatges mostrant com connecteu amb la natura!
En motiu de la 2a Setmana Europea de la Custòdia del Territori: Connecta’t amb la natura! La campanya convida a retrobar-se amb els petits plaers que ens proporciona el contacte amb la natura:
 
Escoltar els sons del vent entre les fulles d’un bosc de tardor, sentir la calor del sol sobre la pell, acomiadar un grup d’orenetes que es reuneixen per reprendre el viatge d’hivern, descobrir la immensitat del paisatge des del cim d’una muntanya, caminar descalç sobre l’herba fresca, recollir un ram d’espígol agraint el seu perfum, plantar, regar i cuidar una tomaquera i recollir-ne els seus tomàquets i degustar-los al voltant d’una taula amb bona companyia.

Aquesta campanya convida a recollir aquests plaers, a recordar-los, a reviure’ls i a compartir-los, perquè de ben cert que hi ha tantes maneres diferents de connectar amb la natura com persones que s’ho proposin.

Com participar?
Comparteix les teves fotografies gaudint de la natura a través de Twitter o Instagram amb el hashtag #connectnature . També ens les pots fer arribar a través del formulari de la web de la Setmana (www.landlifeweek.eu/ca).

La Campanya ja està activa fins el 5 d’octubre, dia que finalitza la Setmana Europea de la Custòdia del Territori. Necessites inspiració? Fes un cop d’ull a les fotografies de la primera edició!La 2a Setmana Europea de Custòdia del Territori
La campanya #connectnature és l'acció de llançament de la Setmana Europea de la Custòdia del Territori, una setmana per gaudir de la custòdia del territori en el seu sentit més ampli.

Durant la setmana es convida a la ciutadania a participar activament en les activitats organitzades i a seguir sumant esforços per la cura de la terra.

La majoria de les activitats que es promouen s’orienten al públic en general. Perquè per custodiar el territori, per tenir-ne cura i saber valorar-ne els seus tresors, abans cal conèixer-lo, descobrir-lo i viure’l! Aquesta és la filosofia i objectiu de la Setmana de la Custòdia del Territori.
 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies