Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Diverses entitats promouen un manifest en defensa dels boscos madurs de Catalunya

Dimecres 10 Setembre 2014 - 17:03

  
Podeu consultar el manifest en defensa dels boscos madurs a través d'aquest enllaç.

Des del darrer comunicat de les entitats promotores de la Declaració a favor del patrimoni de Catalunya hi ha hagut novetats importants al bloc de la Declaració, sobretot en relació amb la previsió de talar l'avetosa de Bagues de Riu, al Parc Natural del Cadí- Moixeró, un bosc madur inclòs a l'inventari de Boscos Singulars de Catalunya:
 
- Moltes entitats signatàries de la Declaració han fet pública la preocupació per la pèrdua d'aquest bosc centenari i demanen al Departament d'Agricultura un canvi d'actitud. Adheriu-vos a la campanya per la salvagurada dels boscos madurs de Catalunya si hi esteu d'acord
- Ja es pot descarregar el resum editat de les presentacions de la Jornada sobre el patrimoni natural de Catalunya (març de 2014). Hi trobareu una ponència sobre boscos madurs i propostes per conservar-los.
- A les II Jornades de boscos madurs de Catalunya (2013) ja es deia que "calia protegir efectivament aquests boscos, que ja s'han inventariat i catalogat, abans no siguin tallats". Consulteu aquí les ponències i conclusions
- La premsa s’ha fet ressò de la Declaració i de la preocupació creixent en relació amb la conservació dels boscos centenaris, amb articles, entre altres, a l’ARA i a La Vanguardia que podeu consultar aquí

   
 
Més sobre...: manifest , defensa , boscos madurs , entitats
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies