Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Ajuda a Associació Hàbitats i a Projecte Boscos de Muntanya a guanyar un concurs internacional!

Dimecres 1 Octubre 2014 - 17:35

Donar-els-hi el teu suport és molt senzill, només has de votar-los online!
 
La European Outdoor Conservation Association (EOCA) ha convocat de nou un concurs de votacions per escollir un projecte al qual donaran un important suport econòmic el 2015. D'entre els projectes finalistes es troba el Projecte Boscos de Muntanya de Catalunya en la categoria Alpine, on competeix amb 5 projectes més i l'Associació Hàbitats  en la categoria Outdoor

L'únic que has de fer és votar online a cada entitat a través de la web d'EOCA.
 

Teniu temps de votar fins el 6 d'octubre!

El Projecte Boscos de Muntanya
L'objectiu del Projecte Boscos de Muntanya (PBM) és el manteniment, la cura i protecció del bosc i del paisatge en l’àmbit de muntanya mitjançant actuacions de silvicultura i gestió forestal, així com tasques de difusió pública per a la millora del bosc i la seva conservació. La millor manera per a assolir aquest propòsit és endinsar les persones al bosc. Per aquest motiu PBM organitza estades de voluntariat per a adults, integrant els participants en les tasques de gestió forestal de propietaris i gestors. El Projecte Boscos de Muntanya és part de la Fundació Bergwaldprojekt, amb una trajectòria de 25 anys acostant les persones als boscos mitjançant el voluntariat a Suïssa, Alemanya, Àustria i Ucraïna.

L'Associació Hàbitats
L'Associació Hàbitats és una entitat sense ànim de lucre creada el 1997 amb l’objectiu de fomentar l’apropament de les persones a l’entorn natural convertint-les en protagonistes de la conservació del territori.


La European Outdoor Conservation Association
EOCA és una associació europea d'empreses de material de muntanya que dóna suport a projectes de conservació arreu del món. En els darrers76 anys ha convocat aquest concurs en el qual ha donat suport a 54 projectes internacionals amb un total de més d'1 milió d'euros.


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies