Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

La Xarxa de Custòdia del Territori rep la medalla institucional de la Universitat de Vic

Dilluns 20 Octubre 2014 - 10:42

- La medalla va ser entregada el passat divendres 17 d’octubre, durant l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2014 -2014.
- Va recollir el guardó Montserrat Barniol, presidenta de l'entitat.
 

L’any 1989, la Junta de Rectorat de la Universitat de Vic i el Patronat de la Fundació Universitària Balmes varen acordar de concedir anualment, en l’acte d’inauguració de curs, la medalla institucional de la Universitat de Vic a les persones o institucions que s’hagin distingit per la seva contribució a la institució en qualsevol dels camps que conformen les seves activitats.
 
Enguany, el Patronat de la Fundació Universitària Balmes, a proposta del Consell de Direcció de la Universitat de Vic, ha acordat de concedir la Medalla Institucional del curs 2014-2015 a la Xarxa de Custòdia del Territori per:
 
- La capacitat d’impulsar la conservació i la gestió del medi natural, rural i urbà, a través de la implicació de la societat. 

- Per l’estreta col·laboració en docència, recerca, transferència de coneixement i tecnologia, divulgació científica i en el desenvolupament de projectes de R+D+i amb la Universitat de Vic – Universitat Central de Catalunya. 

L’entrega de la medalla institucional es va realitzar durant l’acte d’inauguració del curs acadèmic 2014-2015, celebrat el passat divendres 17 d’octubre a l’Aula Magna de la Universitat de Vic. Va recollir el guardó Montserrat Barniol, presidenta de l'entitat.
 
L’acte, presidit pel rector Jordi Montaña, ha comptat amb la presència del Conseller de Territori i Sostenibilitat, Santi Vila; l’alcalde de Vic i president de la FUB, Josep M. Vila d’Abadal i del Secretari d’Universitats i Recerca, Antoni Castellà. També hi van assistir una nodrida representació del Parlament de Catalunya, amb Salvador Milà, diputat i president de la Comissió de Territori i Sostenibilitat, i els diputats Marta Pascal i Sergi Vilamala, així com també Carme Sayós, diputada al Congrés.
 


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies