Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

L'Associació Mediambiental La Sínia signen un nou acord de custòdia en uns terrenys a la Font de Sant Joan del riu Gaià

Divendres 14 Novembre 2014 - 14:26

La suma dels terrenys és d'unes 20 hectàrees.
 
El passat 6 d'octubre l'Associació Mediambiental La Sínia va signar un acord de custòdia d’uns terrenys a la zona coneguda com la Font de Sant Joan, entre els municipis de Salomó, Vespella de Gaià i Vilabella. És un espai emblemàtic del riu Gaià, situat a la cua de l’embassament. Es tracta d’uns terrenys a costat i costat del riu, propietat de l’empresa Repsol, que en total sumen 20 hectàrees.

L’acord de custòdia es va signar a la sala de plens de l’Ajuntament del Catllar. L’acte el va presentar l’alcalde del Catllar, el Sr. Antonio López i on també hi era present l’exalcalde, el Sr. Josep Maria Gavaldà. Des de l'Associació Mediambiental La Sínia agraeixen el suport d’aquest Ajuntament i els seus representants al projecte de conservació del riu Gaià, així com el compromís adquirit pels propietaris dels terrenys.


Imatge> Signatura de l’acord de custòdia. El Sr. Josep Francesc Font, director de Repsol a Tarragona i Hèctor Hernàndez de La Sínia. Autoria: Associació Mediambiental La Sínia


Imatge > Un tram del riu Gaià a la zona de la Font de Sant Joan. Autoria: Associació Mediambiental La Sínia


 
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies