Inici > actualitat i mitjans > notícies

Titular notícies

Arriba la 2a edició del Congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya

Dijous 30 Abril 2015 - 16:50

Afanyeu-vos a presentar les vostres comunicacions per participar al congrés!
Els dies 11 i 12 de juny de 2015 es celebrarà el 2n congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya al Món Sant Benet, a Sant Fruitós del Bages.

En aquesta edició s'ha prioritzat el fet d'involucrar les entitats en l'organització del congrés des de l'inici, i s'ha fet recollint les seves expectatives mitjançant una sessió participativa i un formulari online, i portant a terme reunions amb entitats de 2n nivell. També s'ha creat un Comitè Organitzador format per entitats, entre les quals la xct, per enriquir els contiguts del congrés.

Tot per aconseguir que el 2n congrés esdevingui un lloc real de trobada i enfortiment del sector, en el qual les entitats ambientals siguin les protagonistes i gaudeixin d'espais útils per compartir eines, projectes i accions, així com per generar relacions i aliances amb altres entitats, i incrementar la incidència social i política del sector.
A continuació us donem algunes pistes de com podeu participar al 2n congrés del Tercer Sector Ambiental de Catalunya:

1. VOLEU AJUDAR EN LA DIFUSIÓ DEL CONGRÉS?

Podeu fer-ho posant el banner enllaçat amb el web del 2n congrés del TSAcat a l'espai web i/o butlletí de la vostra entitat, i fent difusió mitjançant les xarxes socials tant de Facebook, Linked In o Twitter, utilitzant el hashtag del congrés: #2congresTSA

Per descarregar-vos el banner del 2n congrés i trobar més informació per a la difusió d'aquest, podeu clicar a la pestanya de difusió del web del 2n congrés.

2. US VOLEU INSCRIURE AL CONGRÉS?

El 2n congrés vol esdevenir un lloc real de trobada i enfortiment del sector, en el qual les entitats ambientals sigueu les protagonistes i gaudiu d'espais útils per compartir eines, projectes i accions, així com per generar relacions i aliances amb altres entitats, i incrementar la incidència social i política del sector.

Per fer-ho possible, hi haurà un espai de presentació de comunicacions curtes per part de les entitats ambientals, un seminari de comunicació ambiental , i l'espai 'Fem Xarxa', dedicat a treballar aliances i col·laboracions entre les entitats i reptes del sector.

Si esteu interessats/des en participar al congrés, us podeu inscriure emplenant aquest Formulari.

El Termini per inscriure's al congrés finalitza el dia 29 de maig!

3. ESTEU INTERESSATS EN PRESENTAR UNA COMUNICACIÓ?

Les comunicacions cerquen presentar bones pràctiques, casos concrets i metodologia (activitats, estudis, actuacions, iniciatives, informes...) que porteu a terme les entitats ambientals.

Si a la vostra entitat teniu alguna experiència interessant i innovadora, aquest és l'espai per a presentar-la!

Doneu un cop d'ull als àmbits en els quals s'emmarcaran les comunicacions, al protocol de presentació d'aquestes, al model de fitxa i al calendari clicant aquí.

El termini per enviar les fitxes amb les propostes de comunicacions finalitza el dia 15 de maig!

4. VOLEU APROFITAR EL 2n CONGRÉS PER FER XARXA?

L'espai 'Fem xarxa' cerca explorar, consolidar i/o compartir aliances i col·laboracions entre les entitats del TSAcat i treballar els reptes actuals del sector.

Si la vostra entitat té alguna aliança i la vol compartir o buscar altres associacions per col·laborar, o bé si teniu alguna idea o projecte i voleu generar noves col·laboracions, aquest és el vostre espai!

Per més informació del funcionament de l'espai 'Tens una cita amb...', sobre com participar-hi i per descarregar-vos la FITXA, cliqueu aquí.

El termini per enviar les fitxes finalitza el dia 29 de maig!
Comentaris
Your email will not be disclosed anywhere
Últimes Notícies